Vijesti / Visak

POTRAGE NA KARTI

Egipatski visak Krnak

Egipatski visak Krnak
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: NEBESKI-DAR.HR

nebeski-dar.hr1.8.2015

detekciju vode, minerala i metala, u ispitivanju kakvoće prehrambenih proizvoda, u izboru lijekova i njihove količine, u detektiranju fizičkih,...

Visak karnak je kopija viska pronađenog u egipatskom Karnaku u jednom sarkofagu u „Dolini kraljeva“. To je visak visoke osjetljivosti i odličan je za uporabu u teleradiesteziji. Koristi se za detekciju vode, minerala i metala, u ispitivanju kakvoće prehrambenih proizvoda, u izboru lijekova i njihove količine, u detektiranju fizičkih i energetskih poremećaja, postavljanju dijagnoze, pa čak i u liječenju neravnoteže.

Posebno se pokazao uspješan rad s ovim viskom u potragama na karti – u traženju minerala, vode, osoba, itd. Karnak svojim geometrijskim oblikom stalno emitira energiju i pročišćava samog sebe, te ga nije potrebno čistiti nakon uporabe.

Karnak izrađen od mesinga emitira sve vrste energija i kada se ne upotrebljava, trebalo bi ga čuvati rastavljenog u dva dijela, jer energiju emitira samo u svom potpunom obliku.

Visak karnak ima veliku prednost u praksi, jer korisniku uzrokuje minimalni gubitak energije, a svojom visokom točnošću postao je vrlo popularan alat.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Zaštitite se u radu s viskom

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se