Vijesti / Visak

POGREŠAN ODGOVOR

Kako postaviti pitanje

Kako postaviti pitanje
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LOTOS-NAKIT.COM

sensaklub.hr25.8.2015

To je dar koji treba poštovati i davati, a ne zlorabiti i iskorištavati. Pažljivo osmislite pitanja jer ih podsvijest doslovno interpretira.

Tijekom rada zadržite neutralnost – nemojte se emotivno vezati uz pitanja, bilo da se odnose na vas ili nekog drugoga. Bez prethodnog dopuštenja viska nemojte ulaziti u tuđe životne priče (tzv. karmu), na primjer nametati im odluke, i nemojte nikada ugrožavati nečiju privatnost – visku postavljati pitanja bez njegova zahtjeva. I zapamtite da s viskom uvijek trebate raditi za najveće dobro sebe i drugih – to je dar koji treba poštovati i davati, a ne zlorabiti i iskorištavati. Pažljivo osmislite pitanja jer ih podsvijest doslovno interpretira.

Pogrešan odgovor zapravo može biti ispravan s obzirom na doslovnu interpretaciju pitanja. Jasan i točan odgovor dobit ćete samo na dobro definirano pitanje. Primjer nepotpunog pitanja bio bi: „Hoću li steći nova duhovna saznanja?“ Odgovor bi mogao biti slučajan jer je pitanje preopćenito. No ako postavite pitanje: „Hoću li steći nova duhovna saznanja na sljedećem vikendu koji će se održati tamo i tada“, dobit ćete jasan i točan odgovor. Zapamtite da nikada ne smijete nagliti s odgovorima. Ako niste sigurni, radije upitajte o istom predmetu na različite načine pa zaključak donesite na temelju više odgovora.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Zaštitite se u radu s viskom

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se