Vijesti / Visak

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Zaštitite se u radu s viskom
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: MAGIC.WIZARDS.COM

sensaklub.hr5.4.2016

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe. Zatim mentalno ili naglas zatražite od viska da vam pokaže gibanje za odgovor „da“, a nakon toga i za „ne“ – pokazana gibanja, koja mogu biti kružna, pravolinijska ili eliptična, uglavnom će vrijediti i u vašoj daljnjoj praksi.

Naravno, mogu se pojaviti i druge vrste gibanja. To će značiti da je pitanje nejasno postavljeno ili da zadire u zabranjeno područje. Kako biste se preko viska što bolje povezali sa svojom podsvijesti i uvježbali točnost odgovora, u početku možete napuniti jednake kutijice sadržajima poput šećera, soli, brašna i sl. Uz pomoć viska odgonetnite sadržaj svake od njih. Tek kada postanete uspješni u odgovorima (visok postotak točnosti), počnite s ispitivanjima o nepoznatim materijama i pojavama.

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

Kako postaviti pitanje

POGREŠAN ODGOVOR

Kako postaviti pitanje

To je dar koji treba poštovati i davati, a ne zlorabiti i iskorištavati. Pažljivo osmislite pitanja jer ih podsvijest doslovno interpretira.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se