Vijesti / Visak

PRODUŽI SVOJ ŽIVOT

Svrha viska

Svrha viska
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LOTOS-NAKIT.COM

Ocultu1.8.2015

Odredite pravu ishranu, pronađite vodu i izgubljene stvari, posao i zlato. Ovo su samo neke od mogučnosti koje pruža visak u svakodnevnici.

S pomoću viska odaberite pravu hranu, vitamine, minerale, dijetu, dodatke u ishrani, amino kiseline, antioksidanse, enzime, kuću, kola, karijeru, partnera... Pronađite: mogućnost uspjeha u karijeri, biznisu, izgubljene stvari, vodu, zlato, zemlju, kuću, poziciju, smjer...Odredite alergije, porijeklo bolesti/nefunkcionisanja, što se dešava, tko je umiješan, kako da promijenim svoj život, tretman pri liječenju, čakre, zdravlje i dobro raspoloženje.

Analizirajte svoje tijelo, um, duh, usjeve/zemljište, kućne zalihe, dijagnozu vašeg automobila ili firme. Visak pridonosi ranom otkrivanju bolesti i pri izlaganju štetnim zračenjima kojima su ljudi izloženi. Visak će pomoći čovjeku da sačuva zdravlje, sretnije živi i produži životni vijek.

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Zaštitite se u radu s viskom

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se