Vijesti / Visak

VISAK BIRA VAS

Kako odabrati visak?

Kako odabrati visak?
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: ASTROSAVJETNICI.COM

Ocultu1.8.2015

Pri odabiru viska, možda je najbolje pustiti da visak odabere vas, a ne da vi birate visak. Ako ga želite, možda on više želi vas nego vi njega.

Postoje mnogi, vrlo uspješni sistemi i metode za rad u radiesteziji, sa i bez pomoćnih alatki. Kao generalno pravilo uočava se, da većina radiestezista koristi neko pomagalo pri radiesteziji. Beskonačne su varijacije u obliku, veličini, materijalima i njihovim načinima upotrebe. Mnogi radiestezisti imaju čitavu hrpu radiestezijskih alatki. Ipak, vaš izbor bi trebao ovisiti o tome sa kojim viskom imate najbolji osećaj i rezultate.

Prilikom odabira viska koristite vašu intuiciju i odaberite onaj visak koji vam se dopada. Odaberite visak ili pustite da on odabere vas. Mnogo je različitih metoda, osobnih iskustava, isto kao i različitih teorija i obrazloženja. Najbolje bi bilo da se opredijelite na osnovu osobnog iskustva.

Odaberite osnovni visak ili viskak za opštu namjenu (kao na primer osnovni visak) ako ste početnik i ako će vam visak prije svega služiti za “da-ne” ispitivanje. Takav visak je precizne izrade i nije težak, te je prijatan za rad. Visak za početnika treba imati definiran (ali ne suviše oštar) vrh da bi mu omogućio rad, kako sa dijagramima tako i sa mapama. Takav visak treba biti od mesinga, materijala koji je neutralniji od recimo drveta, stakla ili kristala.

Lakši visak, kao na primer Sferis, Inga ili Izis, pogodni su za početnike i daju odlične rezultate u radiesteziji. Vrlo se lako koriste i za osobe koje prvi put dolaze u kontakt sa viskom. Najčešće je to zato što takve osobe nemaju predrasuda o tome kako visak radi ili bi trebao da radi. Sa druge strane za iskusne terapeute, ove vrste visaka su se pokazale kao odlični u praksi.

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Zaštitite se u radu s viskom

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se