Vijesti / Visak

ČUVANJE

Korištenje i održavanje viska

Korištenje i održavanje viska
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LJEPOTAIZDRAVLJE.COM.HR

Ocultu1.8.2015

Kako bi visak bio upotrebljiv, mora biti neoštečen, čist i uredno održavan. U protivnom može doći do neželjenih i nepotrebnih promjena.

Udarci i lagane, redovne, svakodnevne aktivnosti neće utjecati na vaš visak, ali vodite računa da ne ispustite vaš visak ili ga udarite. Ne dodirujete ga oštrim, tvrdim i teškim predmetima s obzirom da to može izazvati oštećenje. Kada govorimo o brizi, izbjegavajta izloženost viska visokim temperaturama ili drugim ekstremnim uslovima. Kao prevencija mogućeg patiniranja ili korozije koje može izazvati prašina, vlaga i respiracija, obrišite ga povremeno sa mekanom i suhom pamučnom tkaninom.

Treba voditi računa da visak ne dođe u dodir sa rastvaračima (kao alkohol, benzin ili razrjeđivač), sprejem za čišćenje, kozmetičkim sredstvima: lak za kosu, kolonjske vode i dezodoransi, mlijeko i kreme za tijelo, deterdžentima, ljepilima ili bojama, abrazivnim sredstvima, kiselinama i slično. Potrebno ga je čuvati na suhom mjestu izvan domašaja sunca.

OSTALI ČLANCI

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

VISAK

Pitajte visak smijete li ga primijeniti

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba – to je dodatni trik usmjeravanja energije na visak, a ne na sebe.

Zaštitite se u radu s viskom

VISAK

Zaštitite se u radu s viskom

Kako biste se zaštitili, tj. izbjegli upijanje neželjenih energija, prije početka programirajte (uputite) svoj um da isključi emocije te tijekom rada razgovarajte s viskom kao da je osoba...

Visak u svakodnevnom zivotu

VISAK

Visak u svakodnevnom zivotu

U svakodnevnom životu visak možemo upotrijebiti i kod odabira namirnica, prirodnih pripravaka i kozmetičkih preparata. Koristeći se viskom na opisani način utvrdit ćemo...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se