Vijesti / Grah i Kava

SIMOBLIKA

Gledanje u kavu

Gledanje u kavu
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: LADY.MK

Ocultu25.8.2015

Sa kafom se može uživati na razne nacine, ali samo jedan put vodi do njenog tajanstvenog proročkog kazivanja. Pored dara za otkrivanje pojedinih likova...

Gotovo da nema covjeka da bar jednom poslije ispijene kafe nije pogledao u šoljicu, pokušavajuci da otkrije likove i figure koje su, igrom slučaja, ostale »ugravirane« na dnu ili na stranama šoljice. Dabome, kako se na Balkanu troši više kafe od bilo kojih drugih napitaka, dokone »kafedžije« sasvim su se dobro verzirali za proricanje sudbine, što je iscrtava talog kafe.

Simboli i njihova objašnjenja, samo su mali dio riznice likova koji su mogući. Naravno, ako u šoljici vidite simbol za koji nema navedenog objašnjenja, pokušat ćete ga sami objasniti i to, naravno, u kontekstu globalnog utiska, odnosno općeg predskazanja. Pored dara za otkrivanje pojedinih likova i simbola u šoljici, potrebno je i maksimalno da koristite intuiciju i maštu.

Nadalje, likovi u šoljici ne moraju sto postotno ličiti na likove koje je netko objavio. Naprotiv, sasvim je dovoljno da vas kao “proroka” oni podsjećaju na simbole koje u nekom tumaču objašnjavaju i da ih zatim tako tumačite i vi sami. No, u svemu ovome potrebno je da mašti pustite na volju. Neka ona tumači simbole.
Dakako, za sve ovo potrebno je stvoriti štimung opuštenosti. Onaj tko je napregnut, tko po svaku cijenu želi da “trči” ispred događaja, da zloupotrebljava budućnost i događaje koji predstoje, teško da će uspjeti stvoriti atmosferu u kojoj se sudbina vidi kao na dlanu.
Kafa voli opuštenost i atmosferu istinskog uživanja. Tek tada će progovoriti svojim jasnim simbolima.

OSTALI ČLANCI

Tumačenje kave L - P

PIŠTOLJ

Tumačenje kave L - P

Ako u kavi vidite lastavicu, nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

Tumačenje kave R - S

REPTIL

Tumačenje kave R - S

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Tumačenje kave G -K

PASIVNI

Tumačenje kave G -K

Jaje: Povoljan znak, znak napretka. Nagovještava period koji ce donijeti uspjeh u svakom pogledu. Vrijeme je da se bavite novim projektima. Vaše zamisli, mogle bi ...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se