Vijesti / Grah i Kava

REPTIL

Tumačenje kave R - S

Tumačenje kave R - S
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: INFOMASCOTA.INFO

Ocultu25.8.2015

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Račvasta linija: Dvoumite se oko donošenja nekih važnih odluka. Niste sigurni u svoju intuiciju. Konzultirajte se u krugu porodice. Dobro procijenite situaciju, ne budite brzopleti!

Reptil: Okolnosti kroz koje prolazite ne idu vam na ruku. Budite oprezni i čuvajte se izdaje. Ogovaranje i zloba osoba koje vas okružuju, učinit će vam nenadoknadivu štetu.

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Sjekira: Ovo je veoma nepovoljan znak. Predstoje nerješive prepreke i teškoće. Da ne bi problemi i nevolje postale još veće, posvetite se saniranjem mogućih neuspjeha. Ne započinjite ništa novo!

Sidro: Ako je sidro pri vrhu onda Vam predstoji uspjesno putovanje. Ako je sidro na dnu, uspjet ćete se izvući iz poteškoća u koje ste upali. Ako su oko sidra točkice, igrajte igre na srecu, finansijska dobit.

Šišmiš: Mogli biste imati neugodnosti i stvoriti nova neprijateljstva. Zbog toga izbjegavajte ogovaranja i intrige. Posvetite se svojim poslovima i zadržite svoje interesovanje na sopstvene i obiteljske ciljeve.

Kostur: Pred vama je dosta nepovoljan period, koji označava siromašenje i pobolijevanja. Ne započinjite nove projekte, jer biste mogli doživjeti potpuni neuspjeh. Moguća bolest u porodici, čak i smrt.

Slon: Nema potrebe za žurbu. Očekuje vas napredovanje, postepen uspjeh, siguran put. Ovo nije vrijeme za brzoplete planove i nevješte poteze. Korak po korak do konačnog uspjeha.

Sova: Loš predznak. Najavljuje tugu, suze, nesreću, smrt, zatvor, tešku bolest, dane neutješne žalosti. Ako je pri vrhu šoljice, možda označava stanje u porodici kao nevjerstvo i izdaju.

Staklo: Okruženi ste poštenjem, čestitošću, iskrenošću i povjerenjem. Naredni dani bit će povoljni za ostvarivanje životnih želja i planova. Iskoristite dane koji su pred vama.

Stol: Očekuje vas društveni uspjeh ili uspjeh u javnom životu. Pred vama su značajni razgovori o poslu ili financijama. Mogući izgledni planovi u ostvarivanju financijskih projekata.

Stolica: Sasvim dobar znak koji označava napredak u poslu, braku, životu. Ako je stolica okružena točkicama, predskazuje neku veću financijsku dobit. Dobitak na lutriji ili sportskoj prognozi.

Strijela: Nešto biste pod hitno morali poduzeti, jer su moguće loše vijesti. Neuspjeh u poslu ili ljubavi. Nepredviđen gubitak čiju ćete tragičnost tek sada saznati. Budite oprezni.

OSTALI ČLANCI

Tumačenje kave L - P

PIŠTOLJ

Tumačenje kave L - P

Ako u kavi vidite lastavicu, nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

Tumačenje kave G -K

PASIVNI

Tumačenje kave G -K

Jaje: Povoljan znak, znak napretka. Nagovještava period koji ce donijeti uspjeh u svakom pogledu. Vrijeme je da se bavite novim projektima. Vaše zamisli, mogle bi ...

Tumačenje kave A - E

BODEŽ

Tumačenje kave A - E

Avion: Očekuje vas nenadano dugo putovanje. Ako je lik aviona presječen, moguća je neka nezgoda. Kakva? To ovisi od simbola koji okružuju lik aviona.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se