Vijesti / Grah i Kava

BODEŽ

Tumačenje kave A - E

Tumačenje kave A - E
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: SAMOLETNIBILETI.CHECK.BG

Ocultu25.8.2015

Avion: Očekuje vas nenadano dugo putovanje. Ako je lik aviona presječen, moguća je neka nezgoda. Kakva? To ovisi od simbola koji okružuju lik aviona.

Aždaja, zmaj: Budite oprezni, jer vam prijeti neka opasnost. Moguć žestok sukob na poslu, svađa u porodici ili saobraćajni udes ili neka nesreća. Avion: Očekuje vas nenadano dugo putovanje. Ako je lik aviona presječen, moguća je neka nezgoda. Kakva? To ovisi od simbola koji okruzuju lik aviona.

Bodež: Prijeti vam neka neočekivana opasnost. Neko vas neprijateljski ne voli. Moguća žestoka svađa s osobom iz sredine u kojoj živite ili sukob sa predstavnicima vlasti.

Bolničarka: Bolest u kuci. Ako je lik blizi rubu šoljice, moguce da će se razboliti neko od vaših najbližih, a ako je simbol pri dnu, moguća je teška bolest sa neizvjesnim ishodom.

Brava: Očekuje vas neka prepreka - možda na poslu ili na putu stvaranja karijere. Morate brižljivije planirati svoj zivot. Iznenadne poteškoće u realizaciji neke zamisli, koja vam je važna u životu.

FOTOGRAFIJA: CRUISECRITIC.COM

Bregovi: Potšskoće na putu općeg napretka, pogotovo ako se iznad simbola nalaze mrlje u obliku oblačića, što bi moglo značiti da ćete sljedećih dana morat biti veoma oprezni.

Brod: Opravdani optimizam. Očekujte dobre vijesti i sretne događaje. Ulazite u sretni period koji je veoma povoljan za sve planove, uključujući i planove emotivne prirode.

Cvijet: Potvrda da će vam se ostvariti neka davna želja ili plan. Nemate razloga za zabrinutost. Otvorena su vam vrata za smjelije planove. Iskoristite ovaj period!

Čajnik: Ako je pri rubu šaljice, predstoje vam dani radosti, sreće i zadovoljstva. Ako je blizu dna, izbjegavajte svađe i sukobe na poslu i u porodici. Moguće ogovaranje onih, prema kojima nećete ostati ravnodušni.

Čamac: Ako imate dvojbi ili ako ste u nekakvoj nezgodnoj situaciji, možete očekivati pozitivan i zadovoljavajući ishod. Stići će vam iznenadna pomoć od osobe od koje pomoć niste očekivli.

Časovnik: Ako je blizu ruba šoljice, morate biti brzi u realizaciji planova. Ako je u sredini, dolazi povoljan period, oporavak od bolesti, skladniji život, povoljnije financije. Ako je na samom dnu, čuvajte se opasnosti, prijeti vam nesreća, teška bolest.

FOTOGRAFIJA: ASHLEYSTRAVEL.COM

Čekić: Ako je pri vrhu šoljice savladat ćete sve prepreke koje vam se nađu na putu. Ako je na dnu šoljice, moguća svađa ili sukob u porodici sa nekim tko vam je drag i koga ne biste željeli povrijediti.

Čizma: Ako je pri vrhu šoljice, dobitak koji će vas obradovati. Ako je na dnu šoljice, znači neuspjeh, blamaža, javna bruka. Ako je stopalom okrenuta prema rubu, predstoji vam dugo, ali uspješno putovanje od kuce.

Drvo s krošnjom: Ispunit će vam se veoma bitna želja. Ako je na dnu šoljice, uspjet ćete izbjeci neki novčani gubitak, prevazići opasnost, otkloniti potencijalnu nezgodu, spriječiti nepovoljne tendencije u životu.

Dijete (beba): Pozitivan simbol. Novo prijateljstvo koje će vam donijeti mnoge radosti i duševna zadovoljstva. Prinova u obitelji. Dobitak na igrama na sreću. Moguč uspješan posao, priznanje ili povišica ličnog dohotka.

Ekser, čaval: Ovo nije dobar simbol. On upozorava da biste svakako morali biti oprezni. Moguća nepravda na poslu ili u sredini do koje Vam je stalo. Čuvajte se tuđih zloba i ogovaranja. Naredni period vam nije naklonjen.

OSTALI ČLANCI

Tumačenje kave L - P

PIŠTOLJ

Tumačenje kave L - P

Ako u kavi vidite lastavicu, nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

Tumačenje kave R - S

REPTIL

Tumačenje kave R - S

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Tumačenje kave G -K

PASIVNI

Tumačenje kave G -K

Jaje: Povoljan znak, znak napretka. Nagovještava period koji ce donijeti uspjeh u svakom pogledu. Vrijeme je da se bavite novim projektima. Vaše zamisli, mogle bi ...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se