Vijesti / Grah i Kava

PIŠTOLJ

Tumačenje kave L - P

Tumačenje kave L - P
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: CABOTGUN

Ocultu25.5.2016

Ako u kavi vidite lastavicu, nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

LASTAVICA: Nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

LAV: Ovo je dobar znak. On sugerira da ste okruženi dobrim, iskrenim i pouzdanim prijateljima. To bi vam moglo dati krila sljedecih dana u planovima i zamislima koji su vam na umu. Uspjeh u svakom pogledu.

LEPTIR: Nepromišljenost, lakomislenost, naivnost. Ako je leptir okružen tackicama, moguca laksa bolest. U svakom slučaju morali biste narednih dana malo pripaziti na sebe i na svoje postupke.

LJESTVE: Dobar predznak. Prolazite kroz sretni period života. Uspjeh u svakom pogledu. Napredak. Sreca i blagostanje u porodici. Odluke koje budete donosili, još će poboljšati vasu općenito povoljnu situaciju.

LINIJE: Dvojako značenje: ako su prave i jasne - doživjet ćete brz uspjeh! Ako su krive i nejasne, budite oprezni, jer prolazite kroz nejasnu životnu situaciju i svaka vasa odluka mogla bi se da odrazi na vas dalji život.

LIST: Povoljan period. Možda ćete dobit neku povoljnu vijest, neočekivano priznanje ili nagradu. Ako je više listova na dnu šaljice - očekuje vas više dobrih vijesti!

LONAC: Ovo je upozoravajući znak. Budite oprezni, moglo bi vam se desiti da naivno uletite u neku klopku i nepriliku. Izbjegavajte riskantne poteze i planove. Ne donosite brzoplete odluke.

LOPATA: Period teškog i napornog rada. Uspjeh uz naporan rad. Ako ste u poteškoćama, izaći ćete iz njih uz tegoban i neizvjestan period; ako ste u dugovima, ne brinite, ipak cete ih vratiti i stati na svoje noge.

LUK: - Ovo je los znak. Najava moguće bolest, nevolje u drustvenim aktivnostima; mogući problemi na poslu, izjalovljeni planovi, nesreca... Obratite pažnju na porodicu, moguće nevolje.

MASKA: Oprez. Ako ne budete oprezni moglo bi se desiti da budete zrtvom neke lazi, intrige ili obmane. Okruženi ste osobama koje nemaju dobre namjere i koji vas ogovaraju i o vama šire laži.

LJUDSKE FIGURE: Imajte na umu da ste u centru ste paznje. Da li vam je drustvo koje vas okružuje naklonjeno ili nije ovisi o simbolima koji okruzuju ljudske figure na dnu šaljicve.

MAČKA: Vi ste osoba koja nije prefrigana i koja prihvata ljude bez predrasuda. To nije uvijek dobro. Zbog te svoje osobine, bit ćete žrtvom lažnog prijateljstva, izdaje i nevjerstvo. Mogući gubici.

MORSKA SIRENA: Prolazite kroz veoma osjetljiv vremenski period. Nalazite se u delikatnoj situaciji – morat cete braniti svoj ugled i stavove. Ako uspjete nametnuti svoje mišljenje, otvorit ćete vrata uspjehu!

MAKAZE: Morali biste se zamisliti nad situacijom u kojoj se trenutno nalazite. Makaze simboliziraju mogući rastanak, žestoku svađu, opasan nesporazum, koji bi mogao imati dalekosežne posljedice. Ako su makaze na dnu soljice - velik gubitak!

FOTOGRAFIJA: PTICE.INFO

MOST: Dobar znak. Ocekuje vas povoljan period i brz uspjeh. Vaša ce se očekivanja i želje ispuniti. Afirmacija u profesionalnoj karijeri, razumjevanje i sklad u porodici. Dobri odnosi sa (ne)prijateljima.

MEDVJED: Tromost i poteškoće na poslu i u životu. Budite oprezni, možda vam prijeti neka opasnost ili nevolja. Ako je medvjed na dnu šaljice - nepomirljivost, svađa, parničenje, sud...

MJESEC: Brojna znacenja: ako je pun - nova sentimentalna veza; u prvoj cetvrtini - promjena posla; u posljednjoj cetvrtini - moguca nezgoda; ako je okruzen tackicama - ljubavna veza ili brak iz racuna; ako je u njegovoj blizini zvijezda - razvod...

METLA: Iako vam se, možda, čini nemogućim, u narednom periodu ćete uspješno razriješiti svoje najznačajnije probleme. To će vam pružiti šansu za izledne planove i u vas život unijeti dah realnog optimizma.

MAJMUN: Mogla bi se dogoditi neka bruka. Neugodnosti. Neko bi vas mogao pokusati izblamirati i javno poniziti. Obratite pažnju na one koji vas ne vole i koji pokusavaju umanjiti vase ljudske i profesionalne vrijednosti

MRAV: Nema ništa ljepše od aktivnosti koje volite i koje vam osmišljavaju život. Doživjet ćete očekivan uspjeh. Moguća najava porodičnog zadovoljstva, uspješne ljubavi, marljivosti, istrajnosti...

MREŽA: Ovaj simbol vas upozorava da budite oprezni. Moguće da vam prijeti neka zamka, koju su vam postavili oni koji vas ne vole! Svoje postupke u narednom periodu dobro odmjeravajte i ne zapocinjite nove projekte.

MUHA: Ako je mnogo muha - brojne brige u porodici i na poslu; ako je samo jedna muha, briga koja će vas zaokupljati, mogla bi se odraziti na vas status u društvu, na poslu i u porodici. Trebat ce vam snage i strpljenja.

NOŽ: Nepovoljan znak; kao i makaze mogao bi da znači - rastanak, prekid sentimentalne veze, razvod, promjena sredine i posla... Da biste preduhitrili nepovoljne događaje, budite oprezni u kontaktima sa onima koje volite.

NEMAN: Ako ništa ne poduzmete, uistinu vam prijeti golema nesreća. Budite oprezni i ne započinjite s novim projektima i planovima. Mogli biste doživjeti potpuni fijasko.

NOVČANIK: Dobitak. Ako je novčanik na dnu šaljice - neocekivan gubitak! Vaše financije nisu stabilne i imaju nepredvidive tendencije. Nije trenutak za ulaganje, niti za značajniju kupovinu.

MUŠKARAC: Ovaj simbol ima brojna znacenja: ako je pri vrhu - najava dragih gostiju; ako stoji ispruženih ruku - nenadano cete dobiti neki poklon, nasljedstvo...

FOTOGRAFIJA: COLLEGEHILLARSENAL.COM

OGRLICA: Ako je ogrlica ne raskinuta - okruženi ste iskrenim prijateljima, a ako nije - moguca smrt ili gubitak drage osobe. Ogrlica može da znači i sklad, zadovoljstvo i bračnu (ljubavnu) sreću.

OBLACI: Oprez, vrijeme radi protiv vasih interesa. Mogući gubici i nerješivi problemi. Oblaci su simbol nevolje i teški dani... Ne ulazite u konflikte i ne započinjite nove projekte.

OGRADA: Nailazite na prepreke. To je upozorenje da treba da obuzdate svoje želje i planove. Narednih dana uistinu ćete teško ostvariti svoje želje i planove.

OKO: Los znak. Vi ste pod neprijateljskom prismotrom. Okruženi ste osobama koje vam ne zele dobro i koji permanentno rade protiv vas. Moguća izdaja i novčani gubici.

PADOBRAN: Na dobrom ste putu. Samo tako nastavite. Uspjet cete izbjeci neku opasnost, koja prijeti vasem statusu u drustvu. Budite oprezni kod donošenja odluka.

PAKET: Iznenađenje. Kakvo? To ovisi o drugim znakovima koji okružuju ovaj simbol.

PALMA: Dobar znak - veliki uspjeh u svakom pogledu. Predstoji sretni vremenski period, kojeg bi bilo dobro iskoristiti za relizaciju značajnih projekata.

PAPAGAJ: Vi ste izloženi provokacijama: prate vas skandali i bruka, moguća javna blamaža...Pokušajte svojim ponašanjem ublažiti negativne trendove.

PAPRAT, BUJAD: Dobro razmislite i osmotrite ljude oko sebe. Možda ćete saznati za neko nevjerstvo ili neiskrenost - u braku, u prijateljstvu, na poslu, u životu...

PAS: Iskreno prijateljstvo. Ako je pas u trku - slijedi dobra vijest; ako je na dnu šaljice - neko drag vam je u velikoj opasnosti. Dani pred vama donijet će vam potvrde da ste zaslužili prijateljsku pažnju kojom ste okruženi

PAUK: Zašto pribjegavate nepoštenim planovima i priželjkujete ostvarenje lake zarade? Otrijeznite se - neko lukavstvo vam nece uspjeti. Posvetite se postenom zivotu, bez laži i intriga.

PAUN: Izuzetno povoljan simbol. Ako je paun raširenog repa - financijska dobit; ako su tačkice oko njega - siguran materijalni dobitak; ako je prstenu blizini pauna - sreća i blagostanje u braku.

PĆELA: Dobar predznak. Uspjeh u svakom pogledu. Ako je pćela pri vrhu šaljice - vrlo brz uspjeh ili financijska dobit. Roj pćela - afirmacija i uspjeh u javnom zivotu. Finansijska dobit, kao rezultat uspjeha u poslu.

PRSTEN: Ako je pri vrhu šaljice - nova skladna veza, brak na pomolu; ako je u sredini - nestabilna bračna ili ljubavna veza; ako je blizu dna - rastanak; ako je na dnu šaljice - smrt drage osobe, bliskog prijatelja, druga...

FOTOGRAFIJA: HOLIDAYCHECK.DE

PTICA: Ako je u letu - ovih ćete dana dobit ćete dobre i radosne vijesti; ako ptica stoji na grani - ceka vas uspješan put. Posebno je srećan znak ako ptice lete u velikom jatu.

PUMPA: Posjeta nekog dragog prijatelja, koji će vam donijeti radosne vijesti. Moguće uživanje u plodovima rada u prošlosti. Afirmacija na osobnom planu.

PUŠKA: Ako je puška pri vrhu šaljice - život vam je ugrožen. Posebno je nepovoljan znak, ako je puška na dnu šaljice. Vrlo ste ugroženi. Morali biste potražiti zaštitu od onih kojima vjerujete.

PERO: Potpuno ste dezorijentirani. Vas život prolazi kroz nepovoljan period pun nestabilnosti, zbunjenosti i rasijanost. Najbolje bi bilo da ne poduzimate nikakve značajnije poteze.

PETOUGAONIK: Ovo je dobar predznak. Označava mir i harmoniju. Dani koji su pred vama, predstavljaju period stabilnosti. Zbog toga bi bilo dobro da ih iskoristite na najbolji način

PISMO: Vjest. Ako je nejasno - losa vijest; ako je okruzeno tackicama - gubici u finansijama; ako je okruzeno zvijezdom, ili vatrenim oruzjem, budite oprezni, mogli biste imati posla sa policijom.

PIŠTOLJ: Ne donosite nepromišljene odluke i ne kršte ljudske i zakonske norme. Moguće je s tim u vezi da imate problema, koji bi trajno uništili vas imidz i status u sredini u kojoj živite.

PROFIL: Predstoji vam novo korisno poznanstvo, koje bi moglo da igra značajnu ulogu u vašem životu. Ipak, budite oprezni i ne otvarajte odmah svoje srce. Moguće je i razočarenje.

PLANINE: Ako su planine jasne - predstoji velik uspjeh, ako su blago zaobljene - finansijski dobitak. Dani pred vama su pogodni za nove projekte. Imat cete financijskih uspjeha.

OSTALI ČLANCI

Tumačenje kave R - S

REPTIL

Tumačenje kave R - S

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Tumačenje kave G -K

PASIVNI

Tumačenje kave G -K

Jaje: Povoljan znak, znak napretka. Nagovještava period koji ce donijeti uspjeh u svakom pogledu. Vrijeme je da se bavite novim projektima. Vaše zamisli, mogle bi ...

Tumačenje kave A - E

BODEŽ

Tumačenje kave A - E

Avion: Očekuje vas nenadano dugo putovanje. Ako je lik aviona presječen, moguća je neka nezgoda. Kakva? To ovisi od simbola koji okružuju lik aviona.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se