Vijesti / Grah i Kava

VJENČANJE

Kombinacije slaganja graha

Kombinacije slaganja graha
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: KURIR.RS

bosnic.com25.8.2015

Većina onih koji poznaju tajne bacanja graha smatraju da je izuzetno povljna svaka kombinacija koja u sebi sadrzi tri, pet ili sedam Kućica od po tri ili četiri zrna graha.

Sada ćemo vas upoznati sa nekoliko konkretnih kobinacija i kako se one objašnjavaju. Shema 1 -
Ljubavni sastanak: Kažu da ovakvu kobinaciju priželjkuju svi mladi koji čeznu za nekim i potajno se nadaju da ce im ljubav biti uvraćena. Ovo je sjajna kobinacija i ne treba je ponavljati.

FOTOGRAFIJA: BOSNUC.COM

Shema 2 - Period sreće: Pred vama je period pun srece, zadovoljstva, zdravlja i materijalnog blagostanja. Vaše želje ce se ostvariti na najbolji način. Ne bacajte za duže vrijeme grah!

FOTOGRAFIJA: BOSNIC.COM

Shema 3 - Izuzetan period: Većina onih koji poznaju tajne bacanja graha smatraju da je izuzetno povljna svaka kombinacija koja u sebi sadrzi tri, pet ili sedam Kućica od po tri ili četiri zrna graha. To je slučaj i sa ovom kobinacijom, koja predskazuje povoljan, čak izuzetan period u svemu što nas interesuje. Kombinacija je čak dvostruko dobra, jer ima pet puta po tri i pet puta po četiri zrna, a takav raspored donosi obilje sreće, zadovoljstva i materijalnog blagostanja.

FOTOGRAFIJA: BOSNIC.COM

Shema 4 - Vjenčanje, veselje, sreća: Ovu kombinaciju mnogi smatraju najidelanijom kombinacijom u bacanju graha. Ona obećava brzo vjenčanje, brzu sreću, punu kuću, blagostanje i idealan period. Ovo je jedna od onih rijektih kobinacija što u četvrtom horizonatalnom redu imaju samo tri, a ne četiri kucice.

FOTOGRAFIJA: BOSNIC.COM

OSTALI ČLANCI

Tumačenje kave L - P

PIŠTOLJ

Tumačenje kave L - P

Ako u kavi vidite lastavicu, nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

Tumačenje kave R - S

REPTIL

Tumačenje kave R - S

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Tumačenje kave G -K

PASIVNI

Tumačenje kave G -K

Jaje: Povoljan znak, znak napretka. Nagovještava period koji ce donijeti uspjeh u svakom pogledu. Vrijeme je da se bavite novim projektima. Vaše zamisli, mogle bi ...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se