Vijesti / Grah i Kava

KOMBINACIJE GRAHA

Postavljanje pitanja

Postavljanje pitanja
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: NOVIHORIZONTI.NET

Ocultu25.8.2015

Pitanje mora biti što više pojedostavljeno. Na primjer: Hoće li se u mene zaljubiti (taj i taj ili ta i ta)? Desna vertikala objašnjava budućnost muške strane, srednja ...

Postoji veliki broj kombinacija, a svaka kombinacija bačenog graha ima svoje značenje. Potrebno je da znate osnove na koji način se koja kobminacija objašnjava: svaka kućica po horizontali i vertikali, zavisno od međusobnih odnosa, ima svoje značenje. Također i dijagonale imaju proročka objašnjenja. Tako desna vertikala objašnjava budućnost muške strane, srednja vertikala predskazuje situacije i događaje vezane za kuću, imanje, posjed, financije, a lijeva vertikala odnosi se na budućnost ženske strane.

Postoji nekoliko kombinacija kada se ne preporučuje više bacanja graha, zbog toga što predskazuje izuzetno sretnu budućnost ili zato što kombinacija u sebi nosi krajnje loše slutnje. U ovom drugom slučaju, grah koji ste bacili treba iznijeti iz doma, a prema tradicionalnim vjerovajima najbolje ga je baciti u rijeku.

Naravno, da iz ovog kratkog poglavlja nećete uspjeti naučiti sve finese koje nudi bacanje graha. Zbog toga će biti najbolje da se o svemu detaljnije podučite od nekog tko je ovu vještinu u potpunosti savladao. No, za one koji se ne vole upuštati u složene kobinacije, evo načina kako u svakoj prilici i na svako pitanje mogu dobiti konkrtan odgovor. Pitanje mora biti što više pojedostavljeno. Na primjer: Hoće li se u mene zaljubiti (taj i taj ili ta i ta)?

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Tumačenje kave L - P

PIŠTOLJ

Tumačenje kave L - P

Ako u kavi vidite lastavicu, nije dobro što prebrzo presuđujete i donosite važne odluke. Moguce iznenadno putovanje sa sretnim ishodom. U narednim danima budite oprezni i izbjegavajte dnošenje prebrzih odluka.

Tumačenje kave R - S

REPTIL

Tumačenje kave R - S

Riba: Sad je prilika da uživate u svojim uspjesima. Afirmacija, sreća i uspjeh u svakom pogledu. Uspjesi na emotivnom planu. Pogodan period za nove projekte.

Tumačenje kave G -K

PASIVNI

Tumačenje kave G -K

Jaje: Povoljan znak, znak napretka. Nagovještava period koji ce donijeti uspjeh u svakom pogledu. Vrijeme je da se bavite novim projektima. Vaše zamisli, mogle bi ...

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se