Vijesti / Horoskop

POKLONI

Što pokloniti kojem horoskopskom znaku?

Što pokloniti kojem horoskopskom znaku?
Podijeli
FacebookGoogle plusLinkedInStumbleuponTwitter

FOTOGRAFIJA: TELEGRAF.RS

Ocultu16.12.2015

Kao i u nebrojeno slučajeva do sada astrologija nudi pomoć, a sve što je potrebno da znate je – šta je osoba kojoj kupujete u horoskopskom znaku. I tad će planetarna energija da uraditi svoje.

Koliko puta ste sjedili i razmišljali šta bi mogli da kupite nekom za poklon? Koliko ste puta satima, besciljno lutali gradom, prevrtali prodavnice, išli od pijace do pijace, vraćali se po ko zna koliko puta na isto mesto i dalje ne znajući, i odlučivši se na kraju nizašta?

Za svaku osobu, a samim tim i za svaku situaciju, kao i za samu osobinu određene osobe, vezana je određena vrsta astralne inteligencije koja njome i situacijama upravlja.

Dakle, nisu uvijek i samo u pitanju glavna životna pitanja važna kada je kontakt sa astrologom i astrologijom u pitanju, već su tu uključene i one sitnice koje život znače. Veoma je bitno to znati, jer ritam života jednog čovjeka je sazdan i od onoga šta će jesti, piti, šta voli ili ne, kao i od svih onih sitnica od odlaska na pijacu do odlaska na spavanje, od ustajanja do ponovnog lijeganja i kako će i šta na kraju odabrati za sebe.

Bogatstvo detalja koje jedan život sadrži je beskrajno, a jednostavno poznavanje astrologije i njene povezanosti sa tim detaljima i sa svime što nas okružuje, pomaže u mnogim dilemama i nedoumicama.

U simboličkom jeziku astrologije – planete, znaci i kuće, vladaju svim stvarima, pojavama i osobinama na Zemlji.

Ovog puta ćemo se zadržati na nekim osnovnim osobinama pojedinog znaka i na osnovu njih ćemo pokušati da odredimo šta je to što bi bilo pristojno, adekvatno pokloniti nekom, a čemu bi se ta osoba obradovala, ma koliko se nama koji tražimo, posmatramo i odlučujemo se za određen poklon, možda deluje da nije primjeren. Da ne bi dolazili u situacije da razmišljamo u stilu – "Ma gdje to da mu kupim, glupo je ili šta će mu to?"… pogledajmo šta astrologija može da ponudi kao moguće rješenje.

U nastavku je popis. Kliknite na željeni horoskopski znak kako bi se učitale detaljne informacije:

Ovan
Bik
Blizanac
Rak
Lav
Djevica
Vaga
Škorpion
Strijelac
Jarac
Vodenjak
Riba

A sve detalje vezano uz konkretnu osobu možete dobiti i direktnim pozivom na naše telefone.

Iz Hrvatske pozivom na broj 064558855 (3.49min/fix, 4,78min/mob) ili posaljite sms OCULTU na broj 886159 (5kn/sms).

Iz Makedonije pozivom na broj 0959040222 (54MKD/min).

POVEZANI ČLANCI

OSTALI ČLANCI

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

HOROSKOP

Znakovi kojima februar donosi luđački seks

Požuda i divlje strasti su ono što će obilježiti život nekim znacima tokom najkraćeg mjeseca u godini i biće im toliko dobro da će poželjeti da februar zauvijek traje.

Cvjetni horoskop

HOROSKOP

Cvjetni horoskop

Vjeruje se su osobe rođene u istoj desetici mjeseca karakterno i bihevioralno slične. Svakih deset dana, naime, dolazi do...

PremiumLav 2017

GODIŠNJI HOROSKOP

Lav 2017

U periodu do proljeća nalazit ćete se pod vibracijom broja 5. Ovo je vrijeme, kada ćete rješavati sve što je u prošlosti ostalo nedovršeno, a stoji Vam na putu do potpunog ispunjenja. Sreća i radost su tu u Vama, ili nadomak Vas. Možda ste ih već ostvarili, a da niste ni svjesni toga. Detaljno smo obradili sva polja ovog znaka za cijelu 2017. godinu, detalji Vas čekaju u tekstu, potpuno besplatno za sve korisnike sa statusom SUPERUSER-a.

STARIJI ČLANCI

NAJNOVIJA AŽURIRANJA FORUMA

POPULARNI ČLANCI

Registrujte se